Leer vakkundig paardrijden…

Meer info

Stevige omheiningen plaatsen

Actuar se Stal Milleghemveld - Omheining plaatsenZoekt u een bedrijf dat omheiningen in Ranst en omstreken plaatst? Naast de verhuur van paardenkoetsen en een groot lesaanbod om te leren paardrijden heeft Actuar se Stal Milleghemveld nog een bijkomende activiteit. Wim Leysen is namelijk ook gespecialiseerd in het plaatsen van omheiningen rond graslanden en weides. We slepen ook pistes waar paarden in lopen en trekken pistes gelijk, en dit in de ruime omgeving van Ranst.

Kleine graafwerken

Voorts heeft Wim de nodige ervaring en knowhow om kleine grondwerken en graafwerken te doen, zoals onder meer tuinaanleg. We beschikken over een kleine tractor en een mini-kraan om deze werken feilloos uit te voeren. 

Vrijblijvende offerte

Wil u omheiningen laten plaatsen? Contacteer ons gerust voor meer informatie. We komen graag bij u langs en maken een vrijblijvende offerte op. Neem ook een kijkje op onze pagina Go-paardenproducten en relaxkar. Bewonder onze sfeerbeelden van de paardenmanege en ontdek ons laatste nieuws over ponydagen en ponykampen.