Leer vakkundig paardrijden…

Meer info

De ideale plek voor ponykampen in de schoolvakanties

Actuar se Stal Milleghemveld - NieuwsWil u meer informatie over ponykampen in Ranst? Hier vindt u een overzicht van al de activiteiten en nieuwsberichten van Actuar se Stal Milleghemveld.

Ponydagen en ponykampen

We organiseren in de schoolvakanties op geregelde basis ponydagen en ponykampen voor kinderen. Een pony-dag is zoals het woord zelf zegt, één dag. Terwijl pony-kampen doorgaans een week duren. Uw kind zal zich hier meteen thuis voelen.

Ponydagen en kampen 2019

Hieronder vindt u onze nieuwe data!

We hebben twee soorten kampen en pony-dagen. De ponykampen gaan door van 9u tot 17u en op donderdag tot 21u. Op vrijdag kunnen de kinderen tussen 15u en 17u worden opgehaald. Tijdens het ponykamp wordt er op donderdagavond spaghetti voorzien.
Pony-dagen gaan door van 9u tot 16u. Deze dagen zijn afzonderlijk te boeken, dus niet verplicht een hele week.

Lunch en drank dienen zelf voorzien te worden. Ook aangepaste rijkledij, -toc-rijbroek/of een aansluitende broek zonder te dikke naden aan de binnenkant. Er wordt echter NIET gereden met een korte broek, sneakers noch gewone schoenen. Wel met rijlaarzen, chaps of regenlaarzen. Ouders dienen tevens hun kinderen te voorzien van een jas, regenjas, t-shirt, zonnecrème zodat de kinderen op alle weersomstandigheden zijn voorzien. Wenst u voor- of na opvang? Dat is mogelijk.

Onze datums

  • 1-5 juli pony-dagen
  • 8-12 juli ponykamp
  • 15-19 juli ponykamp
  • 22-26 juli ponydagen
  • 29 juli-2 aug ponykamp
  • 5 - 9 augustus ponydagen
  • 23 augustus onze jaarlijkse show: start om 18u

Inschrijven en contact opnemen

Actuar se Stal Milleghemveld in Ranst heeft een groot lesaanbod om te leren paardrijden. U kan bij ons ook terecht voor verhuur van paardenkoetsen en het laten plaatsen van omheiningen rond weides. U kan hier ook Go-paardenproducten bestellen. Laat u inspireren door de mooie sfeerbeelden van onze paardenmanege. Nog vragen? Of graag inschrijven? Contacteer ons nu. Wij informeren u met plezier!